Säännöt

Yleistä

www.floridaan.com esittelee Floridan loma-asuntoja www-palvelussaan. Asunnon tiedot, kuvat, varustelu- ja vuokraushintatiedot voi lähettää osoitteeseen palaute@floridaan.com. Otamme jatkuvasti palveluumme lisää asuntoja.

Asuntoihin kohdistuneet kyselyt ohjataan vuokranantajille sääntöjemme mukaisesti. Vuokranantaja sopii itse vuokraajan kanssa vuokrauksen ehdot ja ajat. www.floridaan.comin rooli on toimia vuokraajien ja asunnontarvitsijoiden yhteensaattajana. Asunnon esittelystä palvelussamme peritään sovittava vuosimaksu. Tällöin vuokranantajan omat yhteystiedot saadaan näkyviin ko. kohteen yhteyteen.

Säännöt

Yleensä Floridan loma-asuntojen vuokrauskäytännöissä käytetään takuuvuokraa, joka on vuokran lisäksi maksettava takuusumma. Se maksetaan takaisin vuokrausajan jälkeen, kun asunnon kunto on tarkistettu. Tämä käytäntö on suositeltava.

Jos asunto ei ole vuokranantajasta johtuvasta syystä vuokralaisen käytössä varatulla tavalla, varattuna aikana tai ei ole palvelussamme ilmoitetun mukainen, vuokranantaja on velvollinen maksamaan asiakkaan maksaman summasta kohtuullisen osan takaisin.

Vuokrattavien asuntojen varustelu, sijainti ja muut seikat näkyvät palvelussamme floridaan.com. Puutteista tiedoissa voi ilmoittaa palveluumme. Vuokranantaja vastaa esittelykohteittensa tiedoista ja kuvista, videoista ja musiikista.

Mahdollisissa asuntoon liittyvissä asioissa vuokralainen kääntyy asunnon omistajan puoleen ja sopii menettelyistä. Jos vuokralaisen asumisesta aiheutuu haittaa, sopijapuolet ovat vuokralainen ja vuokranantaja. Floridaan.com ei vastaa asunnon puutteista tai vaurioista eikä esim. taloyhtiön sääntörikkomuksista.

Vuokralainen vastaa hyvistä tavoista ja korrektista asumisesta asunnossa ja toimimisesta taloyhtiön sääntöjen mukaisesti. Vuokralainen vastaa siitä että hänen asumisensa jälkeen asunto jää vuokranantajan toivomaan kuntoon. Vuokralainen vastaa siivouksesta ja pyykkihuollosta, ellei muuta ole sovittu.

Jos vuokralainen lyö laimin annetut ohjeet tai aiheuttaa asunnossa vahinkoa, hän on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot vuokranantajalle.