Laita asuntosi vuokralle

Laita asuntosi vuokralle

Kun haluat asuntosi palveluumme esille, toimita meille sen tiedot ja kuvat, osoitteeseen palaute@floridaan.com. Yhteydenotot tulevat suoraan sinulle ja sovit itse vuokralaisten kanssa kaikista käytännön asioista, hinnoista, palveluista jne.

Vuokralaisiksi valikoituu kauttamme vakavaraisia, pääosin suomalaisia lomalaisia, jotka kunnioittavat asuntosi siisteyttä sekä asuinympäristön tapoja.

Vuokraamisen periaatteet

Voit markkinoida asuntosi vuokrausta muuallakin kuin meillä. Merkitse kohteesi tietoihin ajat, jolloin haluat sinne vuokralaisia. Sinä määrittelet, vastaako vuokralainen asunnon siivouksesta ja pyykkihuollosta ja otatko vuokralaiselta esim. takuurahan, jolla korvataan vahingot, joita asuntoon voi tulla vuokrauksesta.

Kun olet toimittanut kohteesi tiedot ja kuvat sivuillemme, sekä maksanut vuosimaksun,sitoudut antamaan asuntosi lupaamassasi kunnossa vuokralaisten käyttöön sopimananne aikana. Voimassaolevia varauksia et voi yksipuolisesti poistaa, muuten voit itse tehdä vapaasti omia varauksiasi lyhyelläkin varoitusajalla. Kaikki neuvottelut vuokralaisten kanssa käyt itse.

Kysy lisää

asunto floridasta